ROMPRES – Agentia Nationala de Presa

Ianuarie 30, 2010

Agentia Rompres realizeaza in anul 2001, 14 buletine cotidiane, saptamanale sau lunare, pe care le ofera sub forma tiparita sau pe internet. In randul celor cateva sute de beneficiari se inscriu ziare, reviste, studiouri de radio si televiziune, institutii ale administratiei publice centrale si locale, societati comerciale si agenti economici, ambasade si organizatii neguvernamentale, precum si organizatii si firme din strainatate.

ROMPRES transmite zilnic agentiilor de presa straine cu care are acorduri de cooperare, birourilor din Bucuresti ale corespondentilor presei straine, misiunilor diplomatice si unor institutii si organizatii publice un serviciu zilnic de stiri despre Romania in limbile engleza si franceza, alcatuit din circa 10.000 de cuvinte fiecare. Unor beneficiari din aceasta categorie li se transmite si serviciul de stiri interne in limba romana.

ROMPRES are rolul determinant in transmiterea, rapida si completa, a informatiilor despre Romania in strainatate.

ROMPRES transmite zilnic prin fax servicii de stiri in limba romana si in limba maghiara pentru ziare, posturi de radio si TV din tara si din Bucuresti, precum si un serviciu de stiri restrans, de circa 1.000 cuvinte, in engleza, pentru agentiile de presa straine cu care nu au fost stabilite inca legaturi prin radio, cablu sau satelit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: